Blogschrijver vs. bestuur Beter Wonen!

Het is zover. Schrijft allen in uw agenda. Op  

25 juni 2012, 14.30 uur, Rechtbank te Alkmaar 

gaat het bestuur van woningbouwvereniging Beter Wonen op Wieringen de schrijver van deze blog gerechtelijk aanpakken.
Ze zijn het zat, de leugens, de verdachtmakingen,  laster en weet ik wat niet allemaal op deze blog zou zijn gepubliceerd over de 'kleine woningbouwvereniging in Noord-Holland waar oud-toezichthouders financieel moeten bloeden'. Dat zou ik ook zijn, als het allemaal klopte wat er in de dagvaarding staat. Daarover op de zitting meer. Verrassende nieuwe feiten zullen dan worden onthuld!

Nee, de voorzitter van het bestuur mag ongehinderd leeglopen in het Noordhollands Dagblad (zie onder), maar de blogschrijver moet op z'n journalistieke tellen passen. Het bestuur gaat vrolijk procederen met de verenigingskas en de blogschrijver moet maar zien waar hij het allemaal van betaalt. Het kost zeker een week werk (uurtariefje 100 euro), maar als je zelf je verweer voert hoef je niet te rekenen op een tegemoetkoming in de proceskosten. Sportief hoor, zo'n bokswedstrijd met ongelijke middelen. Afijn, het wordt een leerzaam middagje voor iedereen die zich bezighoudt met het verenigingsleven en het toezicht daarop. En het is een opwarmertje voor wat nog komen gaat.

Inmiddels hebben de oud-toezichthouders namelijk hoger beroep aangetekend. In die zitting zal een nog dikker boekje worden opengedaan over wat er allemaal mis is bij deze woningbouwvereniging en waarom de toezichthouders onterecht moesten bloeden. Ook die strijd moet met eigen middelen worden gevoerd.
Toon uw solidariteit en stort vandaag 20 euro (mag zeker ook meer!) op rek. 4737211 t.n.v. B. Lankester onder vermelding van Noodfonds. Voor een succesrijk hoger beroep, voor het goede toezichtdoel.

P.S. Hierbij het interview met de voorzitter van Beter Wonen. Let voor de aardigheid op de verdiensten die de voorzitter zichzelf toerekent. Als hij meer uren werkt, dan declareert hij meer. Heeft dat niet veel weg van een blanco cheque? Het bijzondere is dat ook al in de jaren voor het 'gedoe' er flink wat 'beleidsuren' werden geschreven door het bestuur. Maar de oud-RvT moest het, volgens de ongeschreven wetten van het bestuur, doen met gemiddeld 3 euro per uur!Geen opmerkingen:

Een reactie posten