Dagvaarding

Een kas vol huurpenningen: daar kun je leuke dingen mee doen. Zoals een oud-toezichthouder de mond snoeren omdat hij dingen vertelt over de kleine woningbouwvereniging.
Binnenkort schijnt er een dagvaarding op mijn deurmat te vallen. Ben benieuwd wat er in staat. Ik hoop dat straks de hele Nederlandse pers komt opdagen. En mensen van Aedes, VTW en CFV. In het kader van bijscholing, zal ik maar zeggen.
Tsjonge, wat is er nog veel mis in de corporatiesector! Daar hoef ik niet eens een krant voor open te slaan. Ik roep al jaren: ga in vastgoed, dan zit je vast en goed. De corporatie is een koe die altijd melk geeft. Dat trekt bepaald volk aan, zal ik maar zeggen. Wat mij vooral opvalt is het clientelisme - ik doe wat voor jou, zodat jij straks wat voor mij doet – en de baantjesmachine - interimklusje hier en toezichthouderschapje daar. Daar ga ik het binnenkort eens over hebben.
Ben overigens blij te horen dat de Tweede Kamer zich sterk maakt voor de positie van klokkenluiders. Kan ik misschien toch nog ergens terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten