Monddood - eerst de lokale pers, nu deze blog.


Op dodenherdenkingsdag werd bovenstaande brief bezorgd. Het bestuur van woningbouwvereniging Beter Wonen (en dus niet de vereniging zelf!) dreigt voor de zoveelste keer met een rechtszaak, wederom gefinancierd met geld opgebracht door huurders. 
'Onjuist, onheus, ernstig en onrechtmatig' zouden de beweringen en uitlatingen zijn die op deze blog zijn gedaan. Het bestuur zou beter moeten weten. Een eerdere rechtszaak die zij tegen mij aanspande over een ingezonden brief in de lokale courant, heb ik glansrijk op punten gewonnen. Op een klein detail na was alles wat ik schreef inhoudelijk onderbouwd. Onjuist, onheus en onrechtmatig is het ook nu niet. Wel 'ernstig', want inderdaad, zo moet de situatie bij deze vereniging helaas worden gekenschetst.
Omdat ik geen zin heb in weer een rechtszaak - dat kost me een week onbetaald werk - heb ik besloten alle 22 artikelen offline te zetten die het werkelijke verhaal vertellen over deze kleine woningbouwvereniging in Noord-Holland, waar de oud-toezichthouders financieel moeten bloeden.
Na de Wieringer Courant en Wieringernieuws.nl is dus weer een medium monddood gemaakt. Niettemin zal het verhaal dat verteld moet worden, gewoon zijn weg vinden en gehoord worden. Als het niet bovengronds kan, dan ondergronds. 
Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar post@morgenstrand.nl.

1 opmerking:

  1. Misschien kun je je op een formfaud beroepen: "verwijdert houdt"...

    BeantwoordenVerwijderen